My Feldt är gravid – ”Coolt va!”

Halmstads kändaste bagare har en bulle i ugnen. I ett inlägg på instagram delar My Feldt med sig av glädjebeskedet – att hon väntar barn. ”Eric och jag skall få en liten, liten bebis”, skriver hon.

ANNONS
|

Den välkända konditorn My Feldt väntar sitt fjärde barn. Det första tillsammans med pojkvännen Eric. Nyheten delade My själv i ett inlägg på instagram.

”Eric och jag skall få en liten, liten bebis. Coolt va! 4-barns mamma ligger det ju ändå något himla tungt i!! Eric skall bli pappa för första gången och vips blir vi sex personer i vår stora familj.”, skriver hon.

My Feldt utökar i halmstad

My Feldt driver Tivolikiosken i Halmstad, och tidigare i veckan skrev HP om att hon är en av de som väljer att gå mot strömmen och expandera sin verksamhet. Trots rådande pandemi, expanderande e-handel och ”butiksdöd”.

ANNONS

Hon är även aktuell som jurymedlem tillsammans med Tareq Taylor och Niklas Ekstedt, i SVT:s nya matprogram till hösten, där familjer ska göra upp och tävla i matlagning.

Men att ha många tårtor i rullning samtidigt är inget som stoppar henne.

My Feldt: ”Varit morsa i 12 år”

”Noll orolig! Man är ju uppväxt med sex syskon och mängder av dagbarn, hade 27 babydockor jag tog hand om, har varit morsa i 12 år, kan både amma, sova, grädda våfflor och öppna företag samtidigt, det är väl beprövad! Det blir trumvirvlar på detta!”, skriver hon på instagram.

HP har varit i kontakt med My Feldt som har valt att inte kommentera något ytterligare.

I ett inlägg på Instagram delar My Feldt med sig om gravidlyckan.
I ett inlägg på Instagram delar My Feldt med sig om gravidlyckan.

LÄS MER:My Feldt i nytt matlagningsprogram: ”Känns så jäkla kul”

LÄS MER:Halmstadbutikerna som går mot strömmen

ANNONS