Ola Lindgren, tränare Kristianstad. ARKIVBILD.

Kristianstad föll efter stormatch

|

Barcelona borta i Champions League - en omöjlig uppgift. Men Kristianstad gav det spanska storlaget en rejäl match. Skåningarna föll till slut med knappa 32-34.

Ola Lindgrens lag låg bara under med en boll (16-17) i paus och den katalanska publiken var inte helt nöjd med vad stjärnorna i Barcelona presterade.

Inledningen på den andra halvleken började långt ifrån bra för det svenska laget, som snabbt hamnade i ett femmålsunderläge. Lindgren tog timeout och det gav resultat.

Kristianstad kom tillbaka i matchen och höll jämna steg fram till slutsignalen, men förlorade till slut knappt, 32-34.

Nästa uppgift för Kristianstad - som har en seger och en förlust i Champions League - väntar om en vecka när RK Vardar kommer på besök.